Näin matkustaa todellinen superjulkkis – katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Raharikkaat ja supertähdet eivät ole kovinkaan tuttujä näkyjä tavallisissa matkustajakoneissa tai ainakaan niiden turistiluokassa.

Taannoin poptähti ja monimiljonääri Justin Timberlake nousi jopa otsikoihin lennettyään halpalentoyhtiön siivin Los Angelesista Las Vegasiin. Yleensä poptähdet matkustavat bisnesluokassa, mutta aika ajoin myös he saavat nauttia todellisesta luksuksesta lentämällä ympäri maailmaa yksityisellä suihkukoneella.

Nyt tällaisesta luksuksesta on saanut nauttia poptähti Pink, on parhaillaan kiertueella Australiassa. Kengurumaassa välimatkat ovat huimia, joten oma lentokone on tarpeen. Eilen Adelainessa konsertoinut poppari päivitti blogiaan yksityiskäytössä olleesta suihkaristaan tänään kuvan kanssa otsikolla ”Travelin in style :)”. Katso kuva supertähden lokoisista oloista tästä. Viikonloppuna Pink nousee lavalle kahtena päivänä Melbournessa.