Paris Hilton kiistää seksin huvijahdin vessassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Cannesissa viime viikon elokuvajuhlien merkeissä poikaystävänsä Doug Reinhardtin kanssa juhlinut Paris Hilton on raivostunut lehtitietoista, joiden mukaan hänet ja poikaystävä olisi heitetty ulos jahdilta.

Brittiläinen Daily Mail -lehti uutisoi sunnuntaina, että Paris Hilton ja Doug Reinhardt olisivat menneet jahdin vessassa hieman liian pitkälle ja heidät olisi tämän seurauksena heitetty ulos veneestä. Hilton on nyt kirjoittanut asiasta MySpace-blogiinsa ja kertonut lehtiväitteiden olevan täysin perättömiä.

– Juttu jonka jotkut lehdet ovat julkaisseet minusta ja poikaystävästäni jahdilla on pelkkä vale ja vitsi! Se oli hyvän ystäväni vene ja ensinnäkään hän ei koskaan pyytäisi minua poistumaan ja toiseksi minä en harrastaisi mitään tuollaista, Paris Hilton kirjoitti.

– On tylsää, että ihmiset kehittelevät näitä hulluja tarinoita. En voi uskoa millaisia juttuja ihmiset keksivät. Se on niin oksettavaa. Olen lopen kyllästynyt näihin valheellisiin huhuihin. Ei ole oikein, että niiden kirjoittajat eivät joudu vastuuseen. Heillä ei ole minkäänlaista uskottavuutta.