Miranda Kerr kuherteli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu supermalli Miranda Kerr ja Hollywood-tähti Orlando Bloom kihlautuivat huhujen mukaan äskettäin, kun Miranda lensi yhdeksi päiväksi Yhdysvalloista Cannesiin Orlandon luokse.

Tuolta samalta päivältä ovat peräisin myös kuvat pariskunnasta kuhertelemassa huvijahdin kannella. Miranda Kerr on ammattinsa mukaisesti pukeutunut pieniin bikineihin, kun Orlando Bloom puolestaan luottaa suurehkoihin sinisiin shortseihin. Umpirakakastuneelta näyttänyt pariskunta ei voinut pitää näppejään erossa toisistaan. Katso kuvat tästä.

Maailmankuulu 25-vuotias alusvaatemalli Miranda Kerr on nähty aiemmin poseeraamassa muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla ja Victoria’s Secret -malliston mainoskuvissa. Taannoin Orlando ja Miranda lomailivat Kanariansaarilla, jossa heidät kuvattiin myös nakuilemassa hotellihuoneensa parvekkeella.

Miranda Kerr poseerasi äskettäin XOXO-vaatemerkin Kevät/Kesä 2009 -malliston kuvissa. Katso kuvat tästä tai yhtiön verkkosivustolta tästä. Kuvat aiheuttivat keskustelua siitä onko Miranda Kerr jo liian laiha ollakseen nuorten naisten esikuva ja näyttääkseen seksikkäältä.