Cameron Diaz toipuu erostaan bikineissä Havaijilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sinkkutytöksi pari viikkoa sitten muuttunut näyttelijä Cameron Diaz nauttii parhaillaan uudesta sinkkuudestaan rantatunnelmissa. Hän jätti pari viikkoa sitten poikaystävänsä brittimalli Paul Sculforin noin vuoden seurustelun jälkeen.

Erostaan Havaijille toipumaan suunnannut Cameron kuvattiin eilen nauttimassa auringosta ja Tyynen valtameren aalloista. Vihreisiin bikineihin sonnustautunut tähti näytti olevan lomailemassa yksin, sillä ainakaan miespuolista seuraa hänellä ei ollut mukanaan. Katso kuvat tästä.

Loma tuleekin nyt tarpeeseen, sillä pian Cameronin on määrä lähteä tien päälle markkinoimaan uutta My Sister’s Keeper -elokuvaansa. Heti sen jälkeen luvassa on jo seuraavan elokuvan kuvaukset, kun Swingles-työnimellä kulkevaa komediaa ryhdytään kuvaamaan.