Cameron Diaz jätti poikaystävänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Cameron Diaz on jälleen sinkku, sillä hän on lehtitietojen mukaan jättänyt poikaystävänsä, brittimalli Paul Sculforin, noin vuoden seurustelun jälkeen.

Pariskunta ehti jo muuttaa yhteen, mutta nyt Cameronin kerrotaan pyytäneen mallipoikaa muuttamaan pois Los Angelesin asunnostaan. Asiasta ensimmäisenä kertoneen Grazia-lehden mukaan eron syynä oli molempien aikapula, eli heillä ei ollut tarpeeksi vapaa-aikaa toistensa näkemiseen. Lähipiirin mukaan he ovat edelleen rakastuneita.

– He ovat rakastuneet. He eivät vain näyttäneet löytävän yhteistä aikaa toisilleen. Paul ei oikein pidä Los Angelesista ja haluaa olla siellä missä hänen ystävänsä ovat. Cameron luuli voivansa asettua Britanniaan, mutta hän kaipasi vanhaa elämäänsä liikaa. Romanssi vain kuihtui siihen, lähde kertoi.

Cameron ei ole jäänyt tuleen makaamaan, sillä hänet on jo bongattu Länsi-Hollywoodissa sijaitsevasta Chateau Marmontista flirttailemasta useiden miesten kanssa. Silminnäkijöiden mukaan hän nauroi niin paljon, että se kuului aulaan saakka. Hotellin vastaanotto tosin sijaitsee samassa tilassa ravintolan kanssa.