Vakava turvallisuusongelma Beyoncen keikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Beyonce Knowles ilmoitti äskettäin harkitsevansa musiikkiuran jättämistä voidakseen keskittyä paremmin perhe-elämäänsä yhdessä miehensä Jay-Z:n kanssa. Tällä hetkellä Beyonce on kuitenkin edelleen kiertueella.

Supertähti esiintyi I Am… Tour -kiertueensa merkeissä tämän viikon tiistaina Lontoossa. Kaikki ei kuitenkaan sujunut aivan suunnitelmien mukaan, sillä keikan jälkeen järjestetyissä jatkojuhlissa tähden takahuoneeseen pääsi livahtamaan luvaton tunkeilija.

London Paper -lehden saamien tietojen mukaan mieshenkilö ryntäsi sisään takahuoneen ovesta juuri kun Beyonce oli kulkemassa ohi. Mies huusi tähden nimeä kädet pitkällään, kunnes turvamiehet saivat miehen viimein hallintaansa ja heittivät hänet ulos takahuoneesta. Myöhemmin selvisi, että mies halusi antaa Beyoncelle demonauhansa, jotta hän olisi toimittanut sen miehelleen Jay-Z:lle.