Supermalli kiistää perättömät huhut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme maanantaina huhuista, joiden mukaan maailman seksikkäimpien naisten joukkoon rankattu supermalli Gisele Bundchen olisi raskaana. Maaliskuussa miehensä Tom Bradyn kanssa Costa Ricassa avioitunut kaunotar on nyt kiistänyt väitteet perättöminä.

Verkkojulkaisu RadarOnline kertoi viime viikonloppuna, että Victoria’s Secret -malli olisi jo paljastanut iloisen perheuutisen ystävilleen. Gisele Bundchen ja hänen miehensä ovat nyt kuitenkin kertoneet saaneensa tarpeekseen perättömistä raskaushuhuista ja ilmoittaneet yhden lapsen riittävän tällä hetkellä. Perheessä on jo yksi lapsi, sillä Bradyllä on John-niminen poika aikaisemmasta liitostaan Bridget Moynahanin kanssa.

Brasilialaissyntyinen Gisele Bundchen on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä maailman parhaiten palkattu supermalli sekä Guinnessin ennätyskirjan mukaan myös maailman rikkain ja useimmissa kansikuvissa poseerannut supermalli. Hän tienaa vuodessa noin yli 20 miljoonaa dollaria. Bundchenilla on hallussaan myös ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona ja näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi.