Megan Fox Staralle: ”Seksikäs imago sopii minulle!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Megan Fox on sijoittunut maailman seksikkäimpien naisten listoilla parin viime vuoden aikana aivan kärkipäähän. Stara tapasi supertähden Los Angelesissa.

Kesällä Megan Fox nähdään myös Suomen valkokankailla suositun Transformers-elokuvan jatko-osassa. Elokuvan trailerissa ja promokuvissa kaunotar poseeraa varsin vähissä vaatteissa. Hän ei kuitenkaan pelkää leimautuvansa sen takia.

– Leimautua miksi? Viehättäväksi? Mitä pahaa siinä olisi? Ei se ole oikeastaan lainkaan paha asia. Koen sen imartelevana, jos ihmiset haluavat nähdä minut sellaisena. Jos Michael Bay voi tehdä minusta hyvännäköisen niissä shortseissa, se käy minulle, Megan Fox kertoi Staralle.

– Seksikäs imago sopii minulle hyvin. Mielestäni se antaa minulle valtaa. En ole feministi, joka pelkää olla seksikäs, koska sillä saan kundit polvilleen. Sillä saan jonkun toisen ihmisen valtaani – seksikkyydellä, Fox naureskeli.

Megan Foxin haastattelu julkaistaan seuraavassa Stara-aikakauslehdessä, joka ilmestyy kesäkuun puolivälissä. Lehden tilausohjeet löytyvät tästä.