Talent-skandaali uhkaa – Susan Boyle luovuttaa tai diskataan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britain’s Got Talent -ohjelmasta sensaatiomaisesti yhdessä yössä supertähdeksi noussut Susan Boyle on päätynyt hurjan huhumyllyn keskipisteeseen. Tuoreimman paljastuksen mukaan hän on harkinnut jopa koko kisasta vetäytymistä.

Viime päivien aikana Susan Boyle on saanut yllättäviä raivokohtauksia ja toissapäivänä häntä rauhoittelemaan tarvittiin jopa poliisia. Tuotantoyhtiö on ilmoittanut harkitsevansa hänen diskaamista finaalista, mikäli tähti ei ole henkisesti kunnossa.

Henkisessä epätasapainossa olevaa kilpailijaa ei haluta mukaan suoraan finaalilähetykseen, jota seuraa kymmeniä miljoonia ihmisiä. Tuotantoyhtiö on päättänyt siirtää tällä hetkellä lontoolaisessa hotellissa finaaliin valmistautuvan Boylen toiseen paikkaan.

Kilpailun tuomari Piers Morgan paljasti blogissaan, että Boyle on harkinnut myös koko kilpailusta vetäytymistä. Ennakkosuosikin paineiden ja massiivisen mediahuomion uskotaan olevan 48-vuotiaalle laulajalle liikaa. Brittilehdistö seuraa nyt tarkasti tilannetta ja erityisesti Boylen tekemisiä.