Megan Fox Staralle: ”Haluaisin olla roolimalli!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Megan Fox on sijoittunut maailman seksikkäimpien naisten listoilla parin viime vuoden aikana aivan kärkipäähän. Stara tapasi pian ensi-iltansa saavan Transformers-elokuvan tähden Los Angelesissa.

Tähden ura sai lentävän lähdön ensimmäisen Transformers-elokuvan suosion myötä. Sittemmin roolitarjouksia on suorastaan sadellut. Näytteleminen ei ole Megan Foxille kuitenkaan pelkkää seksikkyyttä, matkustelua ja rankkaa työtä. Hän toivoo voivansa olla samalla myös roolimalli nuorille tytöille.

– Tottakai haluaisin olla roolimalli, mutta se riippuu siitä mitä se kenenkin mielestä tarkoittaa. En ole roolimalli, jos sellainen saarnaa, että “Seksi kuuluu vain avioliittoon”, “Kiroileminen on väärin” tai “Naisten pitäisi tehdä sitä ja sitä”, Megan Fox kertoi Staralle.

– Olen kuitenkin roolimalli, jos sellainen haluaa tyttöjen olevan vahvoja, fiksuja ja ulospäinsuuntautuneita ja taistelevan oikeiden asioiden puolesta.

Megan Foxin haastattelu julkaistaan seuraavassa Stara-aikakauslehdessä, joka ilmestyy kesäkuun puolivälissä. Lehden tilausohjeet löytyvät tästä.