Tässä ovat maailman eniten tienaavat supermallit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Arvostettu talouslehti Forbes on jälleen rankannut järjestykseen maailman eniten tienaavia ihmisiä. Supermallien listalla ei ole tapahtunut kovinkaan muutoksia sitten viime vuoden.

Listan tulot eivät ole peräisin kalenterivuodelta, vaan viime vuoden kesäkuusta tämän vuoden kesäkuuhun. Listan ykkössijaa edelleen hallussaan pitävä Gisele Bundchen tienasi peräti 25 miljoonaa dollaria muiden muassa Versacen, Christian Diorin, True Religionin ja Ebelin sopimuksistaan.

Eroa toisella sijalla olevaan Heidi Klumiin kertyi peräsi yhdeksän miljoonaa, joten Gisele painii edelleen täysin omassa tuloluokassaan.

1. Gisele Bundchen – 25 miljoonaa dollaria2. Heidi Klum – 16 miljoonaa dollaria3. Kate Moss – 8,5 miljoonaa dollaria4. Adriana Lima – 8 miljoonaa dollaria5. Doutzen Kroes – 6 miljoonaa dollaria6. Alessandra Ambrosio – 6 miljoonaa dollaria7. Natalia Vodianova – 5,5 miljoonaa dollaria8. Daria Werbowy – 4,5 miljoonaa dollaria9. Miranda Kerr – 3 miljoonaa dollaria10. Carolyn Murphy – 3 miljoonaa dollaria