Teinitähtien suhde loppui lyhyeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinipoppari ja -näyttelijä Selena Gomez ja Twilight-elokuvan tähti Taylor Lautner ehtivät seurustella enemmän tai vähemmän vakavasti vain parin viikon ajan. Nyt heidän teinisuhteensa on amerikkalaislähteiden mukaan ohi.

17-vuotias Taylor ja 16-vuotias Selena eivät koskaan virallisesti vahvistaneet seurustelevansa, mutta heistä Vancouverissa äskettäin ikuistetut kuhertelukuvat vahvistavat seurustelun. Lainey Gossip -julkaisu kertoi eilen saaneensa useista lähteistä vahvistuksen sille, että teinipari ei ole enää yhdessä.

Taylor sai oman elokuvansa kuvaukset päätökseen ja lensi takaisin kotiin. Sitä ennen Selena Gomez ehti kuitenkin jättää nuoren miehen kertalaakista. Seuraava näytös saadaan mahdollisesti sunnuntaina, kun molemmat nuoret tähdet ovat mukana MTV Movie Awards -gaalassa.

Lehtitietojen mukaan Lautnerin isä ei ollut alunperinkään kovin innostunut suhteesta, sillä hän haluaa poikansa keskittyvän nyt nousevaan uraansa Hollywoodissa.