Beyonce ei voi kuunnella musiikkiaan radiosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lontoossa muutama ilta sitten miehensä Jay-Z:n kanssa juhlinut Beyonce Knowles otti ilon irti harvinaisen railakkaasti tanssimalla pöydillä ja laulamalla tiskijukan soittamia omia kappaleitaan.

Nyt Beyonce on kuitenkin kertonut, ettei kykene kuuntelemaan omia kappaleitaan radiosta. Hän joutuu usein vaihtamaan radiokanavaa hänen biisinsä soidessa. Syynä on se, että hänelle tulee omista biiseistään automaattisesti mieleen niiden koreografiat. Lisäksi hän haluaisi välittömästi ryhtyä tanssimaan kappaleitaan.

– Se on vähän noloa. En halua ihmisten luulevan että tanssin omia kappaleitani, mutta en voi sille mitään. En voi olla näkemättä niiden koreografioita mielessäni kun kuulen kappaleet. Jalkani alkaa heti naputtaa lattiaa, Beyonce kertoi Daily Mail -lehden mukaan.

Beyonce on parhaillaan I Am… Tour -kiertueellaan Euroopassa. Kiertueen tulevan Yhdysvaltojen osuuden lipunmyynti ei ole ilmeisesti sujunut aivan odotetusti, sillä joidenkin keikkojen lippujen hintoja on jouduttu laskemaan huomattavasti. Nyt halvimmat liput myydään jopa 15 eurolla.