Megan Fox Staralle: ”Angelina Jolie pelottaa minua!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Megan Fox on sijoittunut maailman seksikkäimpien naisten listoilla parin viime vuoden aikana aivan kärkipäähän. Stara tapasi pian ensi-iltansa saavan Transformers-elokuvan tähden Los Angelesissa.

Moni on nimennyt Megan Foxin uudeksi Angelina Jolieksi, mutta supertähti haluaisi päästä irti moisesta vertailusta, ja pyrkii siksi tietoisesti tekemään eri asioita kuin Jolie.

– En halua tehdä juttuja, joissa seuraisin hänen jalanjälkiään. Olen kieltäytynyt elokuvarooleista, joiden tekeminen olisi voinut vaikuttaa matkimiselta. En halua ihmisten ajattelevan, että yritän matkia häntä. Se on enemmänkin kirous kuin siunaus, vaikka otankin sen kohteliaisuutena. Joskus mietin miksi meitä verrataan vain koska meillä on tatuointeja ja tummat hiukset.

– En ole vielä saanut tilaisuutta tavata häntä. Oikeastaan pelkään Angelinaa jostain syystä todella paljon ja olen yrittänyt vältellä tapaamista. En tiedä miksi. Olen vain tällainen. Angelina Jolie on erittäin voimakas ihminen ja luulen että hän voisi syödä minut elävältä. Luultavasti siksi pelkään häntä, Megan Fox paljastaa Staralle.

Megan Foxin haastattelu julkaistaan seuraavassa Stara-aikakauslehdessä, joka ilmestyy kesäkuun puolivälissä. Lehden tilausohjeet löytyvät tästä.