Megan Fox: ”Olemme kuin prostituoituja!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka elokuvatähti Megan Fox poseeraa seksikkäänä Britannian GQ-lehden kannessa ja sisäsivuilla. Nyt myös lehden sisältöä on päästy raottamaan etukäteen.

Haastattelussa Megan Fox toteaa, että hänen mielestään näytteleminen ja itsensä myyminen ovat lähellä samaa asiaa.

– Kun oikein ajattelet asiaa, me näyttelijät olemme kuin prostituoituja. Meille maksetaan kiintymisestä ja rakastumisesta. Toiset maksavat jonkun suutelemisesta ja koskemisesta ja muista sellaisista jutuista, joita normaali parisuhteessa oleva ihminen ei tekisi muiden kuin oman partnerinsa kanssa. Se on aika karseaa, Fox kertoi.

Megan Foxin haastattelu julkaistaan myös seuraavassa Stara-aikakauslehdessä, joka ilmestyy kesäkuun puolivälissä. Otteita kyseisestä haastattelusta on voinut jo nyt lukea Staran verkkoversion sivuilta. Lehden tilausohjeet löytyvät tästä.