Megan Fox Staralle: ”Olen kyllä vähän pöhkö!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Megan Fox on sijoittunut maailman seksikkäimpien naisten listoilla parin viime vuoden aikana aivan kärkipäähän. Stara tapasi pian ensi-iltansa saavan Transformers-elokuvan tähden Los Angelesissa.

Transformers-elokuvien ohjaaja Michael Bay kertoi taannoin haastattelussa Megan Foxin olevan hieman höpsö. Myös supertähti itse allekirjoittaa kommentin mielellään.

– Siis ihmisenä? Olen kyllä vähän pöhkö. En ota itseäni lainkaan vakavasti, vaan olen sen vastakohta. En ota elämässäni mitään vakavasti. Olen kevytmielinen, pidän pojista enkä pidä huolta itsestäni, Megan Fox kertoi Staralle.

– Olen ehkä hieman poikatyttö. Ostin juuri Dukatin moottoripyörän, mutta en osaa ajaa sillä. Kaadoin sen kun ensimmäisen kerran kokeilin ajaa. Se oli noloa.

Megan Foxin haastattelu julkaistaan seuraavassa Stara-aikakauslehdessä, joka ilmestyy kesäkuun puolivälissä. Lehden tilausohjeet löytyvät tästä.