Megan Fox tiukassa uimapuvussa – katso seksikkäät kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-tähti Megan Fox poseeraa tänä kesänä lukuisten lehtien kansikuvissa tulevan Transformers 2 -elokuvansa merkeissä. Maailman seksikkäimpien naisten listan kärkipäähän sijoittuva kaunotar nähdään siis pian myös valkokankaalla.

Nyt Megan Fox poseeraa GQ-lehden brittiversion kannessa ja sisäsivuilla mustassa uimapuvussa. Sensuellisti kameralle keikistelevän supertähden uskotaan jo tässä vaiheessa vuotta olevan koko lehden vuoden kuumin kansikuvatyttö. Katso kuvat tästä.

Megan Foxin haastattelu julkaistaan myös seuraavassa Stara-aikakauslehdessä, joka ilmestyy kesäkuun puolivälissä. Otteita kyseisestä haastattelusta on voinut jo nyt lukea Staran verkkoversion sivuilta. Lehden tilausohjeet löytyvät tästä.