Mel Gibsonin nuori tyttöystävä oikeuteen domain-nimestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin näyttelijöihin lukeutuva Mel Gibson on parhaillaan avioerokohun pyörteissä, kun hänen suhteensa venäläiseen Oksana Grigorievaan tuli viime kuussa julkisuuteen. Nyt tyttöystävän kerrotaan olevan raskaana.

Samaan aikaan Oksana joutuu käymään myös oikeutta domain-nimestä, sillä eräs amerikkalainen internet-yhtiö on nyt varannut itselleen verkkotunnuksen OksanaGrigorieva.com.

Yhtiö käyttää osoitetta perusteettomasti hyväkseen, sillä se on perustanut osoitteeseen erehdyttävästi tähden virallista sivustoa muistuttavan palvelun. Virallinen se ei kuitenkaan ole. Oksana Grigorieva jätti asiasta haasteen losangelesilaiselle tuomioistuimelle viime viikolla.

Mel Gibson on edelleen virallisesti naimisissa pitkäaikaisen vaimonsa Robynin kanssa, mutta hän on kertonut heidän eläneen erossa jo kolmen vuoden ajan. Pariskunta haki avioeroa 13. huhtikuuta. Heillä on seitsemän yhteistä lasta.