Cheryl Burke keikisteli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa Tanssii tähtien kanssa -realitykisasta julkkikseksi noussut tanssija Cheryl Burke on viime aikoina poseerannut myös viihdelehtien otsikoissa. Tumma kaunotar nähdään nyt myös tuoreissa bikinikuvissa.

Viimeisimmän tuotantokauden jälkeen Cheryl Burke on viettänyt hieman hiljaiseloa parrasvaloista, mutta nyt hänet on bongattu lomailemassa Karibialla. Viime viikonloppuna upeavartaloinen tanssitähti kuvattiin sinisissä bikineissä rantatunnelmissa. Katso kuvat tästä.

25-vuotias ammattitanssija Cheryl Burke on kaksinkertainen Emmy-ehdokas. Hän on noussut amerikkalaisten tietoisuuteen Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta Drew Lacheyn, Ian Zieringin, Emmitt Smithin, Christian de la Fuenten, Maurice Greenin, Gilles Marinin ja Wayne Newtonin tanssiparina. Lisäksi hän on vieraillut televisiossa Disneyn Zackin ja Codyn viiden tähden elämää -sarjassa ja voittanut tanssin Yhdysvaltojen mestaruuden.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat