Elokuvatähti hirttäytyikin vahingossa seksiaktin takia?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme aiemmin tänään kuinka amerikkalainen näyttelijä David Carradine on löytynyt hirttäytyneenä hotellihuoneestaan Bangkokissa. Viranomaisten mukaan asiassa ei ole syytä epäillä rikosta, joten monet epäilivät ensin tähden tehneen itsemurhan.

Tuoreimpien tietojen mukana hirttäytymisen taustalla vaikuttaisi olevan itsemurhan sijaan kuitenkin seksiin liittyvä tapaturma. The Sun -lehden juuri saamien tietojen mukaan 72-vuotias David Carradine löydettiin hirttäytyneenä ja alastomana huoneensa vaatekaapista.

Carradine oli mahdollisesti tarkoituksella kuristanut itseään mielihyvää saadakseen. Tavallista erikoisempi seksiakti oli kuitenkin mennyt pieleen ja päättyi traagisesti hänen tukehtumiseensa. Viranomaisilta saatujen tietojen mukaan näyttelijä oli sitonut narua kaulansa lisäksi myös peniksensä ympärille. Nyt myös tähden manageri on vahvistanut, että kyseessä oli itsemurhan sijaan tapaturma.