Kill Bill -tähti David Carradine löydettiin hirttäytyneenä Thaimaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kung Fu -televisiosarjassa ja Kill Bill -elokuvassa nähty näyttelijä David Carradine on löydetty hirttäytyneenä Bangkokissa sijaitsevan Park Nai Lert -hotellista. Hän oli kuollessaan 72-vuotias.

Menestyksekkäällä urallaan yli sadassa elokuvassa näytellyt ja neljä kertaa Golden Globe -palkinnon ehdokkaana ollut tähti oli Bangkokissa kuvaamassa seuraavaa elokuvaansa. David Carradine oli asunut hotellissa tiistaista saakka. Siivooja löysi hirttäytyneen näyttelijän keskiviikkona tämän hotellihuoneesta, The Sun uutisoi.

Lehden mukaan näyttelijää ryhdyttiin etsimään, koska hän ei ilmestynyt kuvausryhmän kanssa lounaalle eikä häneen saatu yhteyttä. Hän oli hirttäytynyt hotellihuoneen verhojen naruun. Viranomaisten mukaan Carradine oli ollut löytöhetkellä kuolleena jo vähintään 12 tunnin ajan. Hänestä tai hotellihuoneesta ei löytynyt väkivaltaan tai muuhun rikokseen viittaavia merkkejä.

Työteliäänä tunnettu näyttelijä nähdään tänä vuonna ainakin kahdessa elokuvassa, Absolute Evil ja Crank: High Voltage. Aiemmin hän on tähdittänyt muiden muassa elokuvia Kill Bill, Epic Movie sekä televisiosarjassa Alias. Ironista kyllä, viime vuonna hän näyttelijä elokuvassa nimeltä My Suicide, eli minun itsemurhani.