Julkkispari palasi viidakon realitykisaan – totta vai lavastusta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme eilen kuinka amerikkalainen julkkispari Heidi Montag ja Spencer Pratt poistuivat Costa Ricassa parhaillaan kuvattavasta I’m a Celebrity … Get Me Out of Here! -realityohjelmasta. Pari oli maanantaina pari kertaa poistuvinaan, mutta palasi molemmilla kerroilla takaisin.

Tiistaina Heidi ja Spencer jättivät kuitenkin kuvauspaikan taakseen. Nyt Us Magazine on uutisoinut, että The Hills -realitysarjasta alunperin tutuksi tulleet ja äskettäin avioituneet julkkikset olisivat jälleen palanneet ohjelman kuvauspaikalle ja yrittäisivät vielä jatkaa kisaa. Siitä voi tulla vaikeaa, sillä molemmat ovat ottaneet kovasti yhteen muiden kilpailijoiden kanssa.

Tilanne on tällä hetkellä kuitenkin hieman epäselvä, sillä lehti epäilee tuotantoyhtiön lavastaneen koko jutun ja sopineen tuittuilusta tuoreen avioparin kanssa etukäteen suurempien katsojalukujen toivossa. Ainakin palstamillimetrejä ohjelma onkin tapauksen johdosta saanut. Tiistaina Yhdysvaltoihin lennätettiin kuvauspaikalta varmuudella kaksi henkilöä, joiden vihjattiin olevan Heidi ja Spencer. Lakanoiden suojassa liikkuneet henkilöt olivat lehden mukaan kuitenkin Spencerin sisko ja hänen ystävänsä.