Julkkispari pakeni julkkisten realityohjelmasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu I’m a Celebrity…Get Me Out of Here! -realitysarja tuli tunnetuksi ympäri maailmaa viimeistään, kun Katie Price ja Peter Andre tapasivat Australiassa kuvatussa kilpailussa ja menivät pian naimisiin. Costa Ricassa kuvattava tuorein tuotantokausi on nyt kohdannut erikoisen tilanteen.

Äskettäin avioitunut amerikkalainen realityjulkkispari Heidi Montag ja Spencer Pratt ottivat osaa kilpailuun Australian viidakossa, mutta kokemus oli hienohelmoille liikaa. Pariskunta poistui nimittäin ohjelman kuvauspaikalta jo kauden avausjaksossa maanantaina, mutta palasi kuitenkin pian takaisin.

Tiistai-illan suoran lähetyksen jälkeen pariskunta kuitenkin poistui kokonaan paikalta jättäen kilpailun osaltaan kesken, TMZ uutisoi. Diivailevan julkkisparin lähtö otettiin muiden kilpailijoiden parissa vastaan ensin ihmetyksellä, mutta sen jälkeen ilolla.

Erityisesti Spencer sai jo ensimmäisten päivien aikana outoja raivokohtauksia. Hän löi muiden muassa kanssakilpailijaansa vesipullolla käteen ja piilotti toisen kilpailijan repun. Muut kilpailijat varastivat puolestaan erään raivokohtauksen aikana Heidin tavaroita ja muiden muassa shampoon, joten yhteiselo ei sujunut kovinkaan hyvin.