Jymy-yllätys: Whitney Houston tekee uuden levyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seitsemän vuotta viihdemaailmasta sivussa ollut Whitney Houston on ollut viime vuosina otsikoissa lähinnä rappiotilansa ja huumesekoilujensa merkeissä. Nyt asiaan on tulossa muutos.

Takavuosien listasuosikki on ottanut itseään niskasta kiinni ja palannut studioon työstämään uutta materiaalia. People-lehden mukaan Whitney Houston olisi julkaisemassa seuraavan albuminsa jo syyskuun alussa. Levy-yhtiö on vahvistanut suunnitelmat. Levyn nimeksi on alustavasti tulossa Undefeated.

Mikäli Houston saisi vielä julkaistua uuden levyn, olisi se hänen seitsemäs studioalbuminsa. Ennakkotietojen mukaan levy sisältää ainakin Diane Warrenin kirjoittaman kappaleen I Didn’t Know My Own Strength. Uusista promokuvista vastaa valokuvaaja Patrick Demarchelier. Kuvaajan mukaan Houston on upeassa fyysisessä ja henkisessä kunnossa.

Aviomiehestään Bobby Brownista vuonna 2007 eronnut Whitney Houston on myynyt erittäin menestyksekkäällä urallaan huimat 170 miljoonaa albumia. Hän on edelleen Guinnessin ennätystenkirjassa maailman eniten palkittuna naisartistina. Laulaja on saanut urallaan käsittämättömät 411 palkintoa, joista kuusi Grammya ja kaksi Emmya.