Las Vegas -sarjan kaunotar jättimäisessä kaula-aukossa – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin nähtävän Las Vegas -televisiosarjan tähti Nikki Cox on ollut viihdelehtien otsikoissa lähinnä huuliensa merkeissä. Tähden kauneusoperaatiot eivät ole aina menneen niin sanotusti maaliin, minkä seurauksena huulet olivat taannoin suorastaan räjähdyspisteessä.

Monissa televisiosarjoissa urallaan näytellyt Niki Cox nähdään nyt poseeraamassa pienenpienessä maastokuvioisessa asussa, jonka avulla hänkään tuskin maastoutuisi kovin hyvin vaikkapa viidakkoon. Jättimäisellä kaula-aukolla varustettu asu peittää nimittäin hädin tuskin hänen rintansa. Katso kuva tästä.

Kymmenvuotiaasta saakka näytellyt 31-vuotias Nicole Avery Cox on naimisissa koomikko-näyttelijä Jay Mohrin kanssa. Las Vegas -sarjassa Cox näyttelee Mary Connellin rooli, ja sen lisäksi hän on näytellyt muiden muassa sarjoissa Baywatch, Aavekuiskaaja, General Hospital ja Blossom. Cox on nähty myös valkokankaalla, tosin vain pienissä sivuosissa esimerkiksi elokuvissa Pähkähullu professori ja Terminator 2.