Lily Allen ulkoilutti taas rintojaan – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Lily Allen on viime kuukausien aikana nähty lukuisia kertoja yläosattomissa muiden muassa hotellinsa uima-altaalla ja jopa televisiostudiossa. Viime vuonna hän paljasteli Cannesissa ja nyt – lähes tasan vuoden kuluttua – tapaus toistui samassa kaupungissa.

Lily Allen ikuistettiin nauttimassa Etelä-Ranskan auringosta ja merellisistä tunnelmista Cannesissa. Eden Roc -hotellissa asunut poppari halusi ylävartaloonsa jälleen rajattoman rusketuksen, joten hän kiskaisi muitta mutkitta paidan yltään. Katso kuvat tästä.

Vuosi sitten ikuistetuissa kuvissa Lilyn hiuspehko oli vielä blondi ja popparilla oli myös enemmän elopainoa. Keväisestä paljastelusta Cannesissa näyttäisi tulleen Allenille jo perinne. Ranskan Rivieralla sijaitseva Hotel du Cap Eden Roc -luksushotelli on erityisesti julkkisten suosiossa. Siellä ovat asuneet muiden muassa Tom Cruise ja Katie Holmes.