Lisää Transformers-kaunottaren kuumia kuvia GQ-lehdestä – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-kaunotar Megan Fox poseeraa GQ-lehden brittiversion kannessa ja sisäsivuilla muiden muassa uimapuvussa. Aiemmin artikkelin kuvista julkaistiin verkossa vain kolme, mutta nyt jaossa on myös uusia kuvia.

Valokuvaaja Simon Emmettin kameralle sensuellisti keikistelevän supertähden uskotaan jo tässä vaiheessa vuotta olevan koko vuoden kuumin kansikuvatyttö. Megan Fox koristaa myös seuraavan Stara-aikakauslehden kantta. GQ-lehden tuoreissa kuvissa jatkuu sama uimapukulinja kuin aikaisemmissakin kuvissa. Katso kuvat tästä.

Megan Foxin haastattelu julkaistaan seuraavassa Stara-aikakauslehdessä, joka ilmestyy kesäkuun puolivälissä. Lehden tilausohjeet löytyvät tästä. Otteita kyseisestä haastattelusta on voinut jo nyt lukea Staran verkkoversion sivuilta. Haastattelussa Fox muiden muassa vahvistaa käyttävänsä rauhoittavia lääkkeitä ennen seksikohtausten kuvaamista.

– Kyllä. Otan Xanaxia ennen kuin menen lavalle ja ennen kuin teen seksikohtauksia, Fox myönsi Staralle.