Christina Aguileran nännit photoshopattiin esiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina verkossa on liikkunut huomattavan paljon julkkistähtien kuvia, joiden kerrotaan olevan tahattomia paljastuskuvia. Todellisuudessa osa kuvista ei ole alunperin ollut paljastuskuvia, vaan niissä nähtävien tähtien vaatteet on saatu läpinäkyviksi digitaalisella kuvankäsittelyllä.

Yhdessä tällaisista kuvasarjoista nähdään pieneen valkoiseen yöasuun sonnustautunut poptähti Christina Aguilera. Valkoisen asun yläosa on saatu ”photoshoppaamalla” ja tiettyjä värejä suodattamalla osittain läpinäkyväksi, jolloin näyttäisi siltä, että tähti on poseerannut omasta halustaan aivan liian paljastavassa asussa. Katso muokatut kuvat tästä. Yksi alkuperäisistä kuvista löytyy vertailun vuoksi tästä.

Kuvia tarkemmin tutkittessa voidaan kuitenkin huomata selvä sävyero rintojen ja asusteen muun osan välillä. Vastaavien kuvamanipulaatioiden kohteeksi on joutunut viime aikoina myös monia suomalaisia julkkiksia.