Natalie Imbruglia seksikkäänä sukelluspuuhissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen poptähti-näyttelijä Natalie Imbruglia on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa parrasvaloista. Toissapäivänä hänet kuitenkin bongattiin Hawajin maisemista sukelluspuuhissa.

34-vuotias Natalie Imbruglia ei kuitenkaan ollut maisemissa pelkästään lomatunnelmissa, sillä supertähti oli kuvaamassa omaa stunttiaan Jack Osbournen uuteen realitysarjaan nimeltä Celebrity Adrenaline Junkie. Ohjelmassa julkkistähdet tekevät toinen toistaan vaarallisempia tempauksia.

Aamuisten sukellusharjoitusten jälkeen Imbruglia kuvattiin riisumassa märkäpukuaan, jonka alta paljastuivat mustat bikinit. Katso kuvat tästä. Tähti itse kommentoi ohjelman kuvauksista Twitter-blogissaan.

– Paljon rohkeita ja kuolemaa uhmaavia aktiviteetteja!

Kylie Minoguen tavoin Neighbours-saippuasarjasta julkisuuteen alunperin ponnahtanut laulaja on viime aikoina työstänyt musiikkia Coldplay-tähti Chris Martinin kanssa, Daily Mail uutisoi. Viime vuonna aviomiehestään eronnut poppari on viime viikkoina viettänyt aikaa David Walliamsin kanssa. Äskettäin myös Prinssi Harry on yhdistetty poptähteen.