Tässäkö maailman toiseksi seksikkäin hampurilaismainos?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton teki muutama vuosi sitten pohjat, mitä tulee hampurilaisten mainoksiin. Seksiä tihkuneessa televisiomainoksessa Hilton nähtiin bikineissä ja lopputuloksena mainos kiellettiinkin ruuduista liian eroottisena. Verkossa kampanja kuitenkin jatkui menestyksekkäästi.

Nyt saman yhtiön leivissä perinnettä jatkaa hieman hillitymmin realitytähti Audrina Patridge, joka nähdään pian Carl’s Jr. -hampurilaismerkin uudessa mainoskampanjassa. Kesäkuun lopussa käynnistyvästä kampanjasta on nyt vuodettu verkkoon ensimmäinen kuva, mutta myöhemmin on odotettavissa vielä kokonainen mainosvideo.

Teriyaki Six Dollar Burgerin mainoksessa Audrina nähdään makoilemassa rantahiekalla kullanhohtoisissa bikineissä ja syömässä jättimäistä hampurilaista. Kuva löytyy tästä. Tähti itse on Malibun hiekkarannalla kuvatusta kampanjasta innoissaan.

– Minulla oli todella hauskaa kuvauksissa. Se oli ensimmäinen kuvaukseni ruoan kanssa. Kun tulin paikalle minä kirjaimellisesti jähmetyin katsomaan minua riveissä odottavia täydellisiä hampurilaisia. Aina kun otin yhden haukkaisun, henkilökunta toi minulle valkoisilla hansikkailla uuden hampurilaisen tilalle, Audrina Patridge kertoi People-lehdelle.

Paris Hiltonin Carl’s Jr. Spicy BBQ -hampurilaisen mainos löytyy videona tästä. Huomaa, että myös YouTube on asettanut videolle 18 vuoden ikärajan.