Lost-kaunotar hakee avioeroa – Twilight-tähti syynä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolme vuotta sitten naimisiin mennyt suositun Lost-televisiosarjan tähti Emilie de Ravin on eronnut miehestään Josh Janowiczistä. Neljän vuoden seurustelun jälkeen Australiassa avioitunut pariskunta on asunut jo pari kertaa aiemminkin erossa toisistaan, mutta palannut pian taas takaisin yhteen.

Emilien tiedottaja Jeff Raymond on nyt vahvistanut kuluneella viikolla liikkuneet erohuhut People-lehdelle. Pariskunta erosi jo aiemmin, mutta vahvistettu tieto tuli vasta nyt julkisuuteen. Tiedottajan mukaan Emilie ja Josh pysyvät edelleen hyvinä ystävinä.

Eron syistä käydään nyt mielenkiintoista keskustelua, sillä Emilie de Ravin työstää parhaillaaan Remember Me -elokuvaa yhdessä Twilight-näyttelijä Robert Pattinsonin kanssa. Leffan päätähtien on huhuttu tulevan toimeen keskenään harvinaisen hyvin ja siksi on syntynyt myös epäilyjä uudesta suhteesta. Leffan kuvaukset alkavat toden teolla vasta ensi viikolla, joten lähiviikot näyttävät saadaanko Hollywoodiin uusi julkkispari.

Emilie de Ravin palaa lähiaikoina vielä Lost-sarjan kuudennen ja viimeisen tuotantokauden kuvauksiin. Lisäksi hänellä on työn alla myös Public Enemies -elokuva, jossa Emilie nähdään yhdessä Johnny Deppin kanssa.