Pachanga – I Don’t Like Reaggae-ton

Singlet · Stara.fi

Vauhdikkaan kesäisellä Calienta-hitillään tänä kesänä suomalaisetkin tanssilattiat täyttävä Pachanga on tällä hetkellä maailman kuumin reggaeton-nimi. Nyt yhtye on julkaissut myös cover-singlen nimeltään I Don’t Like Reaggae-ton.

Kappale on cover-versio 10CC-yhtyeen takavuosien Dreadlock Holiday -nimisestä jättihitistä, jota on versioitu jo lukuisia kertoja. Idea on siis aivan liian korni käytettäväksi jälleen kerran listasijoitusten kalasteluun. Muiden hitillä ratsastava Pachanga on nyt vaarassa jäädä yhden hitin ihmeeksi, sillä I Don’t Like Reaggae-ton on väkisin väännettyä täytematskua.

Kappaleesta ei juuri omaa hittipotkua löydy, vaikka yhtye on lisännyt viisuun hieman omia reggaeton-sävyjään. Soundit ovat toki kohdallaan ja pyöreä basari saa polvet notkumaan ja lantion keinumaan mukavasti. Näinkin loppuunkuluneessa kappaleessa yhtyeen olisi kuitenkin toivonut ottavan mukaan enemmän omia näkemyksiään.

Kappaleen nimellä kikkailu on vain keskinkertaisen hauska lisä. Lopputulos tanssittaa kyllä jonkin verran, mutta ei tätä kehtaa kovinkaan tyylikkäissä klubeissa soittaa.

Pisteet 2/5