Britney Spears rinnat paljaana salakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears nähdään nyt pitkästä aikaa yläosattomissa verkkoon vuotaneissa valokuvissa. Kuvat ovat peräisin supertähden Gimme More -musiikkivideon kuvauksista, eli ne on ikuistettu arviolta heinäkuussa 2007.

Britney esitteli parisen vuotta sitten pariinkin otteeseen sukupuolielimiään paparazzeille juhliessaan railakkaasti Hollywoodin yössä yhdessä Paris Hiltonin kanssa. Viime aikoina moiset paljastelut ovat onneksi jääneet jo historiaan, mutta nyt verkkoon on päätynyt kuvasarja strippaavasta tähdestä rinnat paljaina. Katso kuvat tästä tai tästä.

Kuvien vuotaminen liittyy olennaisesti Starassa 11. lokakuuta 2007 julkaistuun viihdeuutiseen ”Spears yläosattomissa videollaan”. Tuolloin Britneyn kerrottiin esiintyvän Jake Sarfatyn ohjaamalla musiikkivideolla rinnat paljaina. Kyse oli kohtauksesta, jossa laulaja esiintyy strippibaarin asiakkaana ja eroottisena tanssijana. Nyt verkkoon vuotaneet kuvat ovat peräisin juuri tämän kohtauksen kuvausten raakamateriaalista. Kuvia ei ole siis tarkoitettu julkaistavaksi, mutta nyt ne ovat jostain syystä päätyneet verkon syövereihin.