Skandaalimissin jalka aiottiin amputoida

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka epäonninen brittiläinen kohumissi Danielle Lloyd menetti ensin Miss Britannia -kruununsa, hakattiin pahasti ja tämän jälkeen menetti vielä Miss Englanti -kruununsa murtovarkaille. Nyt hänen pahoinpitelystään on saatu lisätietoja.

Kohujulkkis ja entinen Big Brother -tähti joutui puolitoista viikkoa sitten rajun pahoinpitelyn uhriksi lontoolaisessa Crystal-yökerhossa. Toinen hakkaajista oli Daniellen poikaystävän entisen tyttöystävän ystävä, eli hakkaamisen syynä oli mustasukkaisuuus. Missi lensi tappelun aikana myös lasipöydän läpi.

Danielle Lloyd sai pahoinpitelyssä pahoja vammoja ja kiidätettiin sairaalahoitoon. Hänen pohkeeseensa ja alaselkäänsä uponneita lasinsiruja jouduttiin poistamaan hätäleikkauksella, Daily Mail uutisoi aiemmin.

Nyt on selvinnyt, että missin henki oli hiuskarvan varassa ja että lääkärit olivat vähällä amputoida hänen vammautuneen jalkansa suuren verenhukan takia. Lopulta lääkärit päätyivät kuitenkin säästämään jalan. Lloyd joutuu nyt useiden kuukausien fysioterapiaan saadakseen jalkansa taas kuntoon. Kaksi naista on pidätetty epäitynä törkeästä pahoinpitelystä ja ruumiinvamman tuottamuksesta.