Maailman seksikkäin laihtui entisestään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmän julkkisnaisen viitta vaihtui tänä keväänä, kun viime vuoden suvereeni ykkönen Megan Fox joutui tyytymään kakkossijaan FHM-lehden äänestyksessä. Ykköseksi kiilasi nyt Girls Aloud -yhtyeen kaunotar Cheryl Cole.

Poptähti on viime aikoina taistellut painonsa kanssa ja kertonut asiasta myös julkisesti. Tuoreimpien kuvien perusteella Cheryl Cole on nyt laihtunut entisestään. Hänet ikuistettiin eilen Glasgow’ssa laulajan ollessa mukana X-Factor -realityohjelman kuvauksissa, jossa hän toimii tulevalla kaudella tuomarina. Katso kuvat tästä.

Viime aikoina myös Colen fanit ovat ilmaisseet keskustelupalstoilla huolestumisensa idolinsa jatkuvasta laihtumisesta. Kuvausten ulkopuolella Cheryl Cole on viime aikoina kiertänyt ahkerasti Girls Aloud -yhtyeensä kanssa bändin uuden Out Of Control -albumin merkeissä. Vauhdikkaat koreografiat eivät ole ainakaan auttaneet laulajaa painonsa nostamisessa.

25-vuotias Cheryl Cole, tyttönimeltään Cheryl Tweedy, on tullut Girls Aloud -yhtyeensä lisäksi tunnetuksi myös X-Factor -realityohjelman brittiversion tuomarina. FHM-lehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi äänestetty kaunotar avioitui heinäkuussa 2006 englantilaisen jalkapalloilija Ashley Colen kanssa. Räväkkä neitokainen tuomittiin vuonna 2003 lievästä pahoinpitelystä 120 tunniksi yhteiskuntapalveluun ja sakkoihin.