Pussycat Dolls on hajoamispisteessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hajoamiskohu suositun The Pussycat Dolls -tanssiryhmän ympärillä kiihtyy entisestään. Yhtyeen jäsenet ovat antaneet viime viikkoina lehdille kitkeriä lausuntoja ryhmän muista jäsenistä. Ryhmän keulahahmo Nicole Scherzinger on saanut  kritiikkiä esimerkiksi Melody Thorntonilta.

Thornton sivalsi Scherzingeria huhtikuussa jopa kesken yhtyeen keikan. Kiistakapulana on edelleen Nicolen päätös nostaa itsensä muiden jäsenten yläpuolelle. Aiemmin singlet julkaistiin nimellä The Pussycat Dolls, mutta viime aikoina nimen perässä on ollut lisäksi maininta ”featuring Nicole Scherzinger”. Tämä on suututtanut ryhmän muut jäsenet.

Tuoreessa haastattelussa Melody on myöntänyt, että Nicolen sooloilulla on ollut negatiivinen vaikutus muuhun ryhmään.

– Nicolella on aina ollut ryhmän ulkopuolisia juttuja toisin kuin meillä muilla, vaikka meilläkin olisi haluja sellaiseen. Se on todella valtava ongelma, mutta olemme vielä iloisia ollessamme ryhmän jäseniä. En usko, että tulemme hajoamaan kovinkaan nopeasti. Olemme mukana niin kauan kuin asiat etenevät, Melody Thornton yritti rauhoittella hajoamishuhuja.