Seksileikkiin kuollut näyttelijä harrasti rajuja sitomisleikkejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti David Carradine löytyi viime viikolla bangkokilaisesta hotellihuoneesta hirttäytyneenä. Epäilyjen mukaan hän menehtyi seksileikkien yhteydessä, kun hänen kaulansa ja peniksensä ympäri sitoma naru kiristyi liikaa eikä näyttelijä päässyt enää irti.

Epäilyjä on vahvistanut Carradinen entisen vaimon kertomus, jonka mukaan David harrasti keskimääräistä rajumpia seksileikkejä. Carradinen viidestä vaimosta kolmas, Gail Jensen, on nyt paljastanut, että sidontaleikit olivat Davidille tuttuja ja että hän sitoi itsensä usein yksikseen.

Vuonna 1988 Carradinen kanssa avioituneen vaimon kertoman mukaan näyttelijä sitoi itsensä kerran myös ristiinnaulitun asentoon. Hän oli tehnyt kotinsa kellariin johtaneet opasteet post-it -lapuilla. Kun vaimo viimein tuntikausien kuluttua löysi alastoman ja sidotun miehensä, tämä pyysi saada voileivän. Lisäksi David Carradine oli kokeillut itsensä hukuttamista pariskunnan uima-altaassa.