Kuumat supermallit juhlivat nettisivustoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulut supermallit Alessandra Ambrosio ja Douzen Kroes olivat viikonloppuna juhlimassa Webby Awards -gaalassa, jossa palkittiin internetsivustoja. Näyttävä parivaljakko kävi illan aikana pokkaamassa myös palkinnon.

Alessandra Ambrosio ja Douzen Kroes saivat gaalassa kunnian vastaanottaa Parhaan muotisivuston palkinnon. Voitokas sivusto oli Victoria’s Secret -alusvaatemerkin sivusto, jonka kuvissa Alessandra ja Douzen usein poseeraavat. Katso kuva tästä. Palkintogaala järjestettiin nyt jo 13. kerran.

Talouslehti Forbes julkisti äskettäin tilastonsa maailman parhaiten tienaavista supermalleista. Neitokaiset olivat tällä listalla peräkkäin, Douzen viides ja Alessandra kuudes. Lehden mukaan molemmat tienasivat viimeksi kuluneen vuoden aikana noin kuusi miljoonaa dollaria.