Miranda Kerr kuumassa bikinimainoksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Orlando Bloomin kanssa taannoin huhujen mukaan kihlautunut supermalli Miranda Kerr poseeraa jälleen XOXO-vaatemerkin mainoksessa. Maailmankuulu alusvaatemalli kuvattiin tähän uuteen mainokseen aiemmin tässä kuussa New Yorkissa.

XOXO-merkin mainoskampanjan iskulauseena toimii ”Hugs & Kisses”, joten Miranda Kerr lähettää luonnollisesti tässäkin mainoksessa terveiset faneilleen. Katso kuva tästä. Kampanjan kaikki kuvat ovat puolestaan katsottavissa tästä. Äskettäin Miranda poseerasi ensimmäistä kertaa myös alastomana, kun hänen alastonkuvansa koristi Rolling Stone -lehden kantta.

Australialaissyntyinen 26-vuotias alusvaatemalli nähdään nyt ensimmäistä kertaa poseeraamassa täysin alastomana. Aiemmin hänet on nähty poseeraamassa muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla ja Victoria’s Secret -malliston mainoskuvissa. Mirandea Kerr poseerasi jo aiemminkin XOXO-vaatemerkin Kevät/Kesä 2009 -malliston kuvissa. Katso kuvat tästä tai yhtiön verkkosivustolta tästä. Kuvat aiheuttivat tuolloin keskustelua siitä onko Miranda Kerr jo liian laiha ollakseen nuorten naisten esikuva ja näyttääkseen seksikkäältä.