Teinitähti Hayden Panettiere: ”Olen pahoillani. Selluliitti ei tule katoamaan.”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heroes-tähti Hayden Panettiere on kertonut iloitsevansa selluliiteistään. Kerroimme muutama päivä sitten kuvista, joissa 19-vuotiaan tähden jaloissa näkyy selvästi selluliittiä. Tähti ei ole kuitenkaan kuvista moksiskaan.

Hayden Panettiere on nyt kommentoinut asiaa TeenHollywood-julkaisun haastattelussa.

– Minulla on vartalo, josta tytöt voivat kommentoida että ”Oh, hän ei ole anorektisen laiha. Hän näyttää terveeltä ja hänellä on selluliittiä, yeah!”, teinitähti totesi.

– Olen pahoillani, minä olen nainen. En tiedä mitä haluaisitte että sanoisin. Olen pahoillani. Selluliitti ei tule katoamaan. En voi tehdä asialle mitään. Pyydän anteeksi jos se pahoitti jonkun mielen, Hayden vitsaili.

Näyttelijä Justin Longin kanssa viime aikoina muutamaan kertaan yhdessä nähty Hayden on saanut kritiikkiä myös kyljessään olevan tatuoinnin kirjoitusvirheestä. Sitä tähti ei ole vielä suostunut kommentoimaan julkisesti.