Heroes-teinitähdellä jo selluliittiongelma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisillekin lähinnä suositusta Heroes-televisiosarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Hayden Panettiere tunnetaan urheilullisena kaunottarena, joka on ottanut eläimet erityissuojelukseensa. Sporttisen tähden tuoreet kuvat yllättävät.

Toissaviikolla Hayden ikuistettiin useina päivinä Elton Johnin omistaman huvijahdin kannella bikineissä hänen lomaillessaan Cannesin elokuvajuhlien yhteydessä. Cannesissa Hayden bongattiin pariinkin otteeseen näyttelijä Justin Longin seurasta ja heidän huhutaankin tapailevan. Nuori näyttelijä on sittemmin palannut arkeen ja Hollywoodiin.

19-vuotias teinitähti on nyt kuvattu valkoiseen paitaan ja pieniin shortseihin sonnustautuneena. Arkisessa asussa ei ole sinänsä mitään uutta, mutta viihdejulkaisut ovat kiinnittäneet niiden sijaan huomiota nuoren näyttelijän reisiin. Kuvien perusteella Haydenilla on nimittäin ikäisekseen yllättävän paljon selluliittia. Katso kuvat tästä.

Hollywood-tähden elämä on jatkuvaa tarkkailun alla olemista, sillä paparazzit vaanivat heitä päivittäin. Näistä kuvista Hayden Panettiere ei varmasti pidä, mutta hänellä onkin vielä hyvin aikaa hankkiutua eroon selluliitistaan. Toivottavasti hän ei kuitenkaan turvaudu yhtä radikaalehin keinoihin kuin äitinsä, joka on käynyt hieman turhan usein kauneusleikkauksissa.