Kymppilinja : Kauneinta

Singlet · Stara.fi

Helsinkiläinen hiphop-yhtye Kymppilinja julkaisi äskettäin uuden singlensä nimeltä Kauneinta. Kappale on ensimmäinen singlelohkaistu yhtyeen vielä nimeämättömältä seuraavalta albumilta.

Yhtyeen uusi kesäsingle oli äskettäin jaossa ilmaiseksi Staran lukijoille, ja biisi ladattiin viikon aikana yli 3.000 kertaa. Suuren suosion Starassa saanut kappale on energinen ja positiivisuutta tihkuva vauhdikas oodi naisten kauneudelle.

Kauneinta -kappaleessa Kundien räpin flow toimii ihan mukavasti ja biisin kertosäkeessä on havaittavissa myös jonkinasteista hittikoukkua. Kertsin vokooderi menee kuitenkin aavistuksen yli, mikä latistaa hiukan tunnelmaa. Kersin jälkeisen säkeistön tarttuva melodia korjaa kuitenkin tilanteen hyvin. Kappale toimii varmasti hyvin radiosoitossa, mutta tanssilattioita se tuskin tulee täyttämään. Kokonaisuutena biisi on kuitenkin raikas hiphop-ralli.

Pisteet 4/5