Lauri Tähkä & Elonkerjuu: ”Suudellaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkiyhtye Lauri Tähkä & Elonkerjuu on valmistellut uutta, kiihkeästi odotettua albumijulkaisuaan kuluneen kevään ajan. Viimeiset studiosäädöt syyskuussa julkaistavan albumin osalta ovat vielä käynnissä tuottaja Riku Mattilan johdolla.

Ensimmäinen singlelohkaisu vielä nimeämättömältä albumilta on kuitenkin valmistunut ja se saadaan radiosoittoon maanantaina 15. kesäkuuta. Uuden singlen nimi on Suudellaan. Suuresta ennakkokysynnästä johtuen sinkku julkaistaan myös kaupallisesti heinäkuun alussa.

Kappaleeseen valmistuu myös musiikkivideo, jota kuvataan Helsingissä huomenna perjantaina 12. kesäkuuta. Videon ohjaa Jukka Salo, joka on aiemmin ohjannut muiden muassa yhtyeen Pauhaava sydän -videon. Uuden albumin myötä Lauri Tähkä & Elonkerjuu suuntaa myös kiertueelle lokakuun alussa.

Lauri Tähkän & Elonkerjuun edellinen albumi, Emma-palkittu Tuhannen riemua julkaistiin vuonna 2007 ja se on ollut valtaisa menestys. Levyä on myyty yli 125.000 kappaletta ja sen singlet Hetkeksi en sulle rupia, Pauhaava sydän ja Kimpale kultaa ovat olleet hittejä. Viime vuonna yhtyeeltä julkaistiin kokoelmalevy Kirkkahimmat 2000-2008, jota on myyty yli 50.000 kappaletta.