Täydellinen nainen huippuseksikkäänä lehdessä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -suosikkisarjan tähti Eva Longoria viihtyy nykyisin usein bikineissä työssään ja vapaa-ajalla. St. Tropezissa Ranskan Rivieralla yhdessä koripallotähti-miehensä Tony Parkerin kanssa viime viikolla lomaillut tähti poseeraa nyt Meksikon GQ-lehden kuvissa.

Tällä viikolla lomailunsa Pariisiin siirtänyt 34-vuotias Eva Longoria nähdään lehden kuumissa kuvissa monenlaisissa mustissa bikineissä, mekoissa ja uima-asuissa. Katso kuvat tästä.

Euroopassa jo pitkään lomaillut supertähti aiheutti äskettäin Cannesin elokuvajuhlilla nolon tilanteen, kun hän vaati kokonaisen rantakaistaleen sulkemista saadakseen lounastaa rauhassa maineikkaassa La Plage Vitamin Water -ravintolassa. Lisäksi hän vaati pöytänsä ympärille verhoja, etteivät ihmiset olisi voineet katsella häntä ja miestään syömässä.