Täydellinen nainen huippuseksikkäänä lehdessä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -suosikkisarjan tähti Eva Longoria viihtyy nykyisin usein bikineissä työssään ja vapaa-ajalla. St. Tropezissa Ranskan Rivieralla yhdessä koripallotähti-miehensä Tony Parkerin kanssa viime viikolla lomaillut tähti poseeraa nyt Meksikon GQ-lehden kuvissa.

Tällä viikolla lomailunsa Pariisiin siirtänyt 34-vuotias Eva Longoria nähdään lehden kuumissa kuvissa monenlaisissa mustissa bikineissä, mekoissa ja uima-asuissa. Katso kuvat tästä.

Euroopassa jo pitkään lomaillut supertähti aiheutti äskettäin Cannesin elokuvajuhlilla nolon tilanteen, kun hän vaati kokonaisen rantakaistaleen sulkemista saadakseen lounastaa rauhassa maineikkaassa La Plage Vitamin Water -ravintolassa. Lisäksi hän vaati pöytänsä ympärille verhoja, etteivät ihmiset olisi voineet katsella häntä ja miestään syömässä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat