Katkera muotiguru sivaltaa lapsellisesti supermallia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu saksalainen muotisuunnittelija Karl Lagerfeld on jatkanut jo aiemmin aloittamaansa hyökkäystä supermalli Heidi Klumia kohtaan. Tuoreiden tilastojen valossa Lagerfeldin lausunnot kuulostavat jo todella säälittäviltä.

Karl Lagerfeld kommentoi Klumia jo muutama kuukausi sitten todeten, ettei häntä tunne kukaan ja että hän on liian lihava ja isorintainen catwalk-malliksi. Nyt sivallus on jatkunut samalla linjalla.

– Minä en tunne häntä. Claudia Schiffer ei tunne häntä. Hän ei ollut koskaan Pariisissa, joten me emme tunne häntä, Karl Lagerfeld selittelee ja haukkui samassa haastattelussa myös Klumin aviomiehen, poptähti Sealin, ihon.

Muotiguru on lausuntojensa perusteella viettänyt viime vuodet tynnyrissä, sillä Forbes-lehden tilastojen mukaan Heidi Klum on ollut jo vuosia maailman parhaiten palkattuja supermalleja. Viime vuonna Klum oli 16 miljoonan dollarin vuosituloillaan maailman toiseksi eniten tienannut supermalli. Hänen edellään oli vain Gisele Bundchen. Ehkä Lagerfeldin ja Schifferin kannattaisi selailla joskus muotilehtiä, mikäli Klum ei ole vielä tuttu nimi. Claudia Schiffer ei mahtunut viime vuonna lainkaan kymmenen eniten tienanneen supermallin listalle.

Beverly Hillsissä nykyisin asuvan 35-vuotiaan Heidi Klumin aviomies on poptähti Seal. Pariskunnalla on kolme lasta. Heidi Klum on mallinuransa ja perheenädin tehtäviensä ohella debytoinut myös laulajana. Hänen esikoissinglensä Wonderland julkaistiin toissa vuonna. Lisäksi hän oli taannoin mukana ääninäyttelijänä James Bond -aiheisessa pelissä ja juontaa Huippumalli haussa -ohjelman Saksan versiota.