Kohumissi sai tietää tittelinsä menetyksestä vasta uutisista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari päivää sitten viimein Miss California USA -tittelinsä menettänyt kohumissi Carrie Prejean ei saanut potkuistaan lainkaan ilmoitusta missiorganisaatiolta. Luvattomista nakukuvista ja monista valheista kiinni jäänyt neitokainen sai tietää asiasta vasta uutisista.

Nyt Prejean on syyttänyt missiorganisaatiota siitä, että hänelle ehdotettiin osallistumista Costa Ricassa parhaillaan kisattavaan I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! -realityohjelmaan ja Playboy-lehden nakukuviin. Lehden poseerauksista hän olisi saanut väitteidensä mukaan 140.000 dollarin palkkion, mutta hän hylkäsi molemmat tarjoukset.

Lopullisen päätöksen tittelin ja missikruunun riistämisestä teki missikisojen oikeudet omistava Donald Trump. Prejean oli menettämässä kruununsa lukuisten sääntörikkomusten takia jo toukokuussa, mutta tuolloin Trump päätti antaa hänen pitää missitittelinsä. Yllättävä päätös johti muiden muassa eroanomuksiin missipomojen keskuudessa.