Narkkarirokkari kiinni rattijuopumuksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vain muutama päivä sitten Sveitsissä huumeiden takia pidätetty narkkarirokkari Pete Doherty on päässyt jälleen kuluttamaan poliisiaseman penkkejä. Hänet pidätettiin eilen Gloucesterissa epäiltynä rattijuopumuksesta ja huumeiden hallussapidosta.

Poliisit huomasivat epävarmasti liikkuneen auton noin 160 kilometriä Lontoosta pohjoiseen. Autoa ajoi keskiviikkoiselta keikaltaan kotiin palaamassa ollut Doherty, jonka hallusta löytyi huumausaineita. Hänen kyydissään oli 30-vuotias nainen. Molemmat pidätettiin.

Viime viikonloppuna Doherty lensi British Airwaysin lennolla Lontoosta Geneveen. Kesken lennon hän poistui koneen wc-tilaan, josta hän ei palannut 25 minuuttiin. Lentohenkilökunta avasi oven ja löysi sieltä Dohertyn lyhistyneenä. WC:stä löytyi tämän jälkeen myös paperiin kääritty käytetty huumeneula. Rokkari pidätettiin lentokentällä.