Paris Hilton pokasi jalkapallotähti Ronaldon – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vain pari päivää sitten erostaan ilmoittanut seurapiirijulkkis Paris Hilton ei aikaillut uuden miesseuran löytämisessä. Hän jätti realitytähti Doug Reinhardtin lehtien välityksellä keskiviikkona ilmoittamatta asiasta lainkaan henkilökohtaisesti.

Eilen illalla hänet bongattiin jo uuden julkkistähden seurasta. Tällä kertaa kyseessä oli jalkapallotähti Christiano Ronaldo. Paris Hilton nähtiin ensin viettämässä iltaa Nicky-siskonsa kanssa Länsi-Hollywoodissa sijaitsevassa Nobu-ravintolassa. Tämän jälkeen Hiltonit siirtyivät MyHouseen, jonne myös Christiano Ronaldo saapui.

– He tervehtivät huomatessaan toisensa. Sitten he viettivätkin loppuillan istuen vierekkäin omistajan pöydässä. Ronaldon väki jatkoi shampanjan tilaamista ja välillä he ruiskuttivat sitä myös ihmisten päälle, lähde kertoi E! Onlinelle.

Ronaldo tuhlasi illan aikana alkoholiin arviolta 20.000 dollaria. Julkaisun saamien tietojen mukaan Hilton ja Ronaldo poistuivat paikalta eri autoilla, mutta myöhemmin samana iltana Ronaldon auto bongattiin Nicky Hiltonin talon edestä. Nicky ja Paris olivat saapuneet jatkoille jo aiemmin. X17-julkaisun mukaan jalkapallotähti vietti jatkoilla muutaman tunnin ja poistui vasta aamuviideltä. Katso kuvat tästä ja tästä.