Supertähti Usher erosi – syynä toinen nainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Usher ja hänen vaimonsa Takema Foster ovat eronneet. Usher kuvattiin taannoin suuntaamassa keskellä yötä hotelliin vieraan naisen kanssa, mutta pari kiisti tuolloin avioliittonsa olevan kivillä. Toisin kuitenkin kävi.

In Touch -lehden tietojen mukaan kulissit ovat nyt kaatuneet ja Usher ja Foster ovat hakeneet avioeroa kahden vuoden avioliiton jälkeen. Lehden saamien tietojen mukaan pariskunta on asunut erossa jo vuoden ajan. Heillä on kaksi lasta.

Eroava pariskunta nousi taannoin otsikoihin, kun vaimo sai yllättäen sydänkohtauksen kesken kauneusleikkauksen. Tapaus sattui Fosterin ollessa plastiikkakirurgin operoitavana – tarkemmin sanoen rasvaimussa. Pre-Grammy -juhlissa tuolloin ollut Usher kiiruhti heti asiasta kuultuaan lentokentälle ja lensi vaimonsa tueksi Brasilian Sao Paulossa sijaitsevan Sirio-Libanes -sairaalan teho-osastolle.