Tämä rintavako kiinnitti Ronaldon huomion? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme tänä aamuna kuinka Paris Hilton pokasi futistähti Christiano Ronaldon alle vuorokausi sen jälkeen, kun hän oli eronnut poikaystävästään Doug Reinhardtista puolen vuoden seurustelun jälkeen.

Paris Hilton vietti Ronaldon kanssa ensin kostean illan Hollywoodissa sijaitsevalla klubilla. Tämän jälkeen ryhmä siirtyi Parisin Nicky-siskon luo jatkoille, jotka kestivät aamuviiteen saakka. Parisista on nyt julkaistu kuvia, jotka on ikuistettu hieman ennen kun hän ja Ronaldo tapasivat MyHouse-ravintolassa.

Kuvissa Paris Hilton on sonnustautunut railakasta juhlailtaa varten mustiin sukkahousuihin ja näyttävään osittain läpinäkyvään pikkumustaan. Asun alla hänellä oli tapansa mukaan tehokkaat push-up -rintaliivit, jotka saivat Hiltonin rintavarustuksen näyttämään todellista selvästi suuremmalta. Katso kuvat tästä.